Ambassadeur Pro Max Low Profile – Test

File 13.03.15, 22.04.21 - Kopi

Spec.

• MagTrax™ magnetbrems
• Power Disk™-bremsessystem gir myk, stabil brems
• 7 kulelager + 1 rullelager
• Duragear™ messingsdrev
• Snellestativ er av ett stykke kullfiber
• Høyre- eller venstrehånds modell
• Bøyd, kompakt svev
• Lett og sterk dobbelanodisert aluminiumspole

699 på skittfiske.no

Førsteinntrykket av Ambassadeur Pro Max er litt sånn plastikk..

Spesielt utløserhåndtaket. Resten av snellehuset / rammeverk er av kullfiber, solid. Ok sveiv. Spolen derimot er av meget god kvalitet! Lett, flott aluminium finish. Det kreves ikke verktøy for å ta ut spolen. Syntes det er en stor fordel å kunne fjerne spolen, spesielt under rengjøring og skylling. Når jeg smører så slipper jeg da å få klin på sena.

File 13.03.15, 22.05.11 - Kopi

Snørekapasitet: 145m/0,30mm
Vekt: 224gram
Utveksling: 7,1:1
Kule/rullelager7/1
Snella er utstyrt med 3 x brems. Kastebrems, magnetbrems og selvfølgelig vanlig brems.

Så hvordan er Ambassadeur Pro Max i bruk?

Om vi tar pris i betraktning så  må jeg si meg positiv overrasket! Den kaster godt til dels meget godt. Alle bremsene fungere utmerket. Fiskebremsen kunne dog hatt litt mer jevnt pådrag. Dvs det er lite som skal vris på hjulet fra lett til tung..Men det er vel her de har spart litt inn på kronene.. Kastebremsene  fungerer som de dyrere modellene, meget bra! Veldig god utveksling og linen legger seg perfekt på spolen!
File 13.03.15, 22.04.45 - Kopi

Vurdering

Selv om Ambassadeur Pro Max virker litt plastikk ut av esken så går den følelsen fort over. Montert på stang i praktisk fiske så virker den solid og godt skrudd sammen, Ingen skramle / knirke lyder.! Den kaster godt og er en fryd å sveive med. Til kr 699,- er dette et meget godt kjøp!! Som en erfaren fisker har jeg ingen problemer med å klare meg med denne snella.
Gir to terninger denne gangen
Som snelle og vurdering der alene en 4 er.. Trekk for plastisk og en brems som kunne ha hvert bedre.
Om jeg tar pris med i vurderingen så må jeg rulle en klar 6! Dette fordi ingen av konkurrentene er i nærheten av denne når det kommer til pris! Gir den min sterkeste anbefaling!

Her kommer et tips til en god stang til Ambassadeur Pro Max.

Abu Vendetta er knall gode stenger til en meget bra pris! De har og et design som jeg personlig liker veldig godt. Fra kr 599 til 799,-            Med Pro Max snelle så har man en fantastisk god kombo til knappe 1500kr! Det er flere stenger å velge bland men min allround favoritt er 9 fot 15-40g til båt, kajakk og dorging etter feks sjøørret så hadde jeg nok valgt 7,6 fot 5-20g. Trykk på bildet for å se utvalget på www.skittfiske.no

WEB_Image Abu Garcia Vendetta 9 15-40g Spinnstang-1338650362

Vendetta

File 13.03.15, 22.04.45 - Kopi

Skroll til toppen