Fiskeutstyr til sjøørret

Som blogger og fiske guide får jeg ofte en del spørsmål, mange av de handler om fiskeutstyr til sjøørret. Jeg har på denne siden listet opp en god del utstyr jeg vet er bra. Det meste av utstyret har jeg testet selv eller vet om andre fiskere som er fornøyde. Det ligger mye glede i utstyr som funger og utstyr som er tilpasset ditt fiske. Denne siden oppdateres så fort jeg har testet noe nytt.

For å gjøre det litt enkelt for dere så har jeg delt fiskeutstyret opp i kategorier.  Disse kategoriene er Standard slukfiske, Lett / Ultralett haspelfiske, bombardafiske, fluefiske og dorgefiske. Dere kan selvfølgelig spørre meg om råd også. 

Bli Rosareke medlem!

Du kan nå hjelpe sjøørreten og gi din støtte til vårt arbeid her på bloggen. Samtidig kan du spare penger på fiskeutsyr! Meld deg inn som medlem i Rosareke-Foreningen for sjøørretens venner og mota 10% rabatt på dine kjøp hos SkittFiske!