Åpen temakveld om Sjøørret

HJFF inviterer til temakveld – Praktisk fiske – Kultivering

I regi Hvaler jeger og fiskeforening skal jeg nå holde et foredrag om sjøørret. Dette foredraget er åpent for alle.  Foredraget starter kl 19, varighet ca 2 timer.

Formålet med foredraget er å informere og inspirere. Med litt informasjon og lærdom skape en interesse om denne fantastiske fisken. Det blir og et fokus på våre gytebekker og hva som må til for å sikre disse for fremtiden.

  • Sjøørret kan fiskes hele året. Tips, triks og teknikker.
  • Status sjøørretbekkene på Hvaler.

Jeg ønsker dere alle velkomne! Sted er nasjonalparkens besøkssenter i Kornmagasinet på Skjærhalden. Trykk på bildet for å komme til arrangemanget på HJFF sin facebook side. 

Torsdag 20.04.17 kl. 19 har Hvaler Jeger- og Fiskerforening i samarbeid med kulturavdelingen i kommunen gleden av å invitere til åpen temakveld om sjøørret. Sted er nasjonalparkens besøkssenter i Kornmagasinet på Skjærhalden.
Foredragsholder blir sjøørretnerd Bjørn Tore Kjølholt. Han vil fortelle om hvordan det står til med bestanden rundt Hvaler og om tilstanden i gytebekkene våre og hvor viktig det er å videreføre arbeid med å rydde, reparere og tilrettelegge for at de forsatt skal være produktive i tiden fremover. Foredraget blir krydret med flotte bilder og informasjon om hvordan man fisker sjøørret. Det blir gode muligheter til spørsmål og diskusjoner. Enkel bevertning.
Vel møtt!
Hvaler JFF

Ytre Hvaler Nasjonalpark

Hvaler JFF

Skroll til toppen