Alle ønsker seg  vel fiskeutstyr 🙂

Fiskeutstyr og friluftsliv relatert gaver er en sikker vinner. Jeg har saumfart skitt fiske og funnet frem en hel del godsaker. Har prøvd å finne frem til gaver som passer for alle, nybegynnere som viderekommende fiskere. Har også funnet frem noen flotte alternativer til de som har alt. PS! Jeg har satt på veiledende pris, mange av produktene som er listet er det kampanjer på, altså rimeligere en hva jeg har oppgitt. 

Ferdige pakker til slukfiske

Jeg her plukket ut noen ferdige sett jeg vet er bra. Stenger, sene og sneller passer meget godt til sjøørretfiske og annet lett fiske i sjøen.  En fin kombinasjon til dette er f.eks en stolsekk og en termos.

Ferdige pakker til fluefiske

Dette er sett tilpasset sjøørretfiske i sjøen. Alle settene er av god kvalitet, dette er utstyr man kan ha i mange år. Skal man virkelig gjøre noen glad så legg til en vadepakke som vist nedenfor. Dette er en garantert vinner!

Klær til en sjøørretfisker

Her har jeg plukket ut to ferdige vadesett jeg vet er bra og et godt kjøp. Jeg har selv brukt Kinetic settet og jeg var meget fornøyd. Har lagt med to gode pakker fra Scierra hvor det ene settet har kort bukse. Kort bukse er faktisk meget praktisk til en sjøørretfisker.

Noen praktiske stolsekker

Stilsekker er undervurdert og en fiskers beste venn. Jeg bruker selv ABU sin variant og det er et produkt jeg har blitt veldig glad i.

Termoser

En sjøørretfisker er ute i all slags vær og en god termos er viktig. Her har jeg plukket ut to termoser jeg vet er bra og en termos til mat (pølsetermos)

Gaver til de som har alt

Hva skal man gi til den som har alt? Her serveres noen gaver de aller fleste vil sette stor pris på.

Fluesneller

Fluesneller kan være et dristig valg. Om du vet om en fisker med litt gammelt utstyr er dette en flott oppgradering.

Fluebinding

Det er veldig mange som fisker etter sjøørret som også vil lære seg å binde fluer. Her presenteres to ferdige pakker som begge inneholder det man trenger for å komme i gang. Jeg har og vedlagt et sett med kun verktøy.

Diverse

Her er det noen anbefalinger på utstyr som er fint å ha. Jeg vil serlig trekke frem ABU røyken, denne er det mange som ønsker seg.

 

Kjøp noen giftige sjøørretsluker!

Her er noen av mine favoritt sluker. Kjøp et knippe av disse kanskje i kombinasjon av en slukboks.

 

Jeg vil og bruke anledningen til å anbefale et produkt jeg vet de aller fleste vil hoppe i taket av.  Dji Spark er en drone som er meget enkel å bruke, den filmer og tar bilder i meget god kvalitet. Årets gave til en ivrig fisker 🙂

Se film jeg har laget med denne dronen her: Hvaler fra lufta 27.11.17

Dji spark film drone. Jeg har en slik og jeg gir den mine beste anbefalinger. pris ca 5000-

Ønsker dere alle en riktig god jul!

Har dere noen spørsmål eller trenger hjelp til en gave så bare ta kontakt på facebook eller send meg en E-post: bt@rosareke.no


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.