L-Rigg – Bombarda – video demonstrasjon

L-rigg til bombarda er nesten juks!

Som beskrevet tidligere her på bloggen har jeg mottatt en del utstyr som skal brukes til et system som heter L-rigg. Jeg har fått en del spørsmål angående montering og har med dette satt sammen en liten video hvor jeg prøver å forklare og vise på en enkel måte. Etter å ha fisket en del med dette systemet så kan jeg fastslå at Danskene har rett, dette er effektive saker! Jeg har ikke lenger lugg eller napp, tar sjøørreten flua så havner den i håven. Enorm krokningsprosent!

En sjøørret fanget med bruk av bombarda og L-rigg. Dette systemet er en revolusjon innen dette fisket.
Bombarda gjorde susen 🙂

Effektive småsaker

Som nevnt tidligere er dette et system hvor man bruker små treblekroker og tubefluer. Les mer om L-rigg her:  Bombarda dupp og L-rigg

Med bombarda sin enorme rekkevidde og L-rigg sin krokningsprosent så har du et meget effektivt verktøy i jakten etter drømmefisken. Her er ett av eksemplarene jeg fikk i dag. Fikk mange fisk og alle satt pent i munnviken eller leppa. Veldig bra med tanke på fang og slipp. Verktøyet jeg bruker for å få løs en treblekrok bør alle slukfiskere få seg.

En av flere som havnet i håven i dag.

Videodemonstrasjon!

Innkjøpsguide

Merk også at bombardashop.com har alt du trenger av utstyr. Fluene, duppene og resten av utstyret har jeg derifra. Utmerket kvalitet på alt sammen. Med dette så har dere en komplett oversikt over hva dere trenger og informasjon til å komme i gang. Da ønsker jeg dere skitt fiske og lykke til i jakten 🙂

Les også:

Bombarda dupp og L-rigg

Dagens test – INNO Bombarda

Hvordan fiske med bombarda dupp

Skroll til toppen