L-rigg til bombarda er nesten juks!

Som beskrevet tidligere her på bloggen har jeg mottatt en del utstyr som skal brukes til et system som heter L-rigg. Jeg har fått en del spørsmål angående montering og har med dette satt sammen en liten video hvor jeg prøver å forklare og vise på en enkel måte. Etter å ha fisket en del med dette systemet så kan jeg fastslå at Danskene har rett, dette er effektive saker! Jeg har ikke lenger lugg eller napp, tar sjøørreten flua så havner den i håven. Enorm krokningsprosent!

En sjøørret fanget med bruk av bombarda og L-rigg. Dette systemet er en revolusjon innen dette fisket.
Bombarda gjorde susen 🙂

Effektive småsaker

Som nevnt tidligere er dette et system hvor man bruker små treblekroker og tubefluer. Les mer om L-rigg her:  Bombarda dupp og L-rigg

Med bombarda sin enorme rekkevidde og L-rigg sin krokningsprosent så har du et meget effektivt verktøy i jakten etter drømmefisken. Her er ett av eksemplarene jeg fikk i dag. Fikk mange fisk og alle satt pent i munnviken eller leppa. Veldig bra med tanke på fang og slipp. Verktøyet jeg bruker for å få løs en treblekrok bør alle slukfiskere få seg.

En av flere som havnet i håven i dag.

Videodemonstrasjon!

Innkjøpsguide

Merk også at bombardashop.com har alt du trenger av utstyr. Fluene, duppene og resten av utstyret har jeg derifra. Utmerket kvalitet på alt sammen. Med dette så har dere en komplett oversikt over hva dere trenger og informasjon til å komme i gang. Da ønsker jeg dere skitt fiske og lykke til i jakten 🙂

Les også:

Bombarda dupp og L-rigg

Dagens test – INNO Bombarda

Hvordan fiske med bombarda dupp

Blir og veldig glad om du vil følge Rosareke på Facebook, trykk og lik siden!

7 hendelser på “L-Rigg – Bombarda – video demonstrasjon”

 1. Hei Bjørn Tore
  Jeg har lært mye om sjøørret fiske av deg, og her fått mye fisk i år.Du har gjort en stor innsats og vil takke deg for at du deler kunnskapet ditt med oss andre.
  Kan du være så snill å gi noen tips om hvordan, hvor i Østfold kan vi fiske HAVABBOR.
  Hilsen Edin fra Fredrikstad

  1. Hei Edin,
   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂
   Når det kommer til havabbor så er min kompetanse dessverre begrenset. J
   eg vet at det tas en del innover fra Engelsviken og til Larkollen / Moss området. Meld deg inn i noen grupper på facebook med emnet havabbor. der vil du finne nyttig informasjon 🙂
   Lykke til i jakten!

 2. Tilbakeping: Sjøørretsluk med releasetakle - Effektive saker! – Rosareke

 3. Torbjørn Årsnes

  Hei!
  Ser ut som bombardashop er nede for telling for øyeblikket. Har du et alternativ for å få tak utstyr? Nysgjerrig på L-rigg.
  Siste spørsmål, hva heter den reka? Har funnet noen liknende jiggvarianter fra westin, men har ikke funnet tubevarianten.

  Mvh.
  Torbjørn Årsnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rull til toppen