Stang til Bombarda fiske etter sjøørret

Da har jeg bestilt en ny stang til bombardafiske. Ser ut som en flott stang. Helt riktig lengde og aksjon. 10-30 gram burde passe perfekt. Nå er det bare å vente i spenning. Stangen heter : Shimano Vengeance Float 390 13′ 10-30 gr

shimano-vengeance-float-390m-10-30g-horgaszbot

 

Test!

Jeg har nå brukt denne stangen over lengre tid og mine erfaringer er som følger: Selv om den er 3 delt så tar den en del plass. I denne lengden vil jeg nok anbefale 4 deler. Ok aksjon, kanskje litt stiv men kaster som bare H. Ok å kjøre fisk med, godt håndtak og bra snellefeste. Ringene er av god kvalitet. Om jeg skal trekke ned på noe så må det være tyngden.. Den er litt tung. Ja den er 14 fot men tung for lengden. Med en liten snelle blir den for litt fremtung..  Alt i alt en ok stang men jeg ville nok heller satset på noe som er litt lettere og med en noe mykere aksjon.

Oppdatering og anbefaling 2016!

Ron Thompson Specialist, Seatrout Stick.

Denne stangen koster knappe 1000 lappen. Kvaliteten er utmerket og det følger med trekk og bag. (Bra Ron Thompson)! Legg merke til det spesielle håndtaket. Når du kaster med bombarda så holder man gjerne stangen litt høyt, dette fordi fortomen er så lang. Da kommer dette håndtaket til sin rett. Lett, flott aksjon og helt fantastisk å kjøre fisk på! Strålende produkt! Dette er nok min favoritt til bombarda etter sjøørret!

Ron Thompson Specialist sjøørret

Alternativt: Westin W3 Ultralight Spin 13′ M 7-30g

 

Westin W3 Ultralight

 

De lange, lette og sensitive W3 Ultralight Spin stengene er spesielt designet for å møte kravene til norske fiskere som fisker i sterke strømmer og elver etter ørret og noen ganger til og med laks. Disse stengene er perfekt for bruk av kastedupper, spirolino eller bombarda for å presentere en liten flue på lang fortom, eller for bruk med meitemark osv.
Pris ca 1000,-

One thought to “Ny stang til bombarda fiske- Shimano Vengeance Float 390-Test!”

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.