Nyheter fra Hodgman!

Hodgman lanserer snart ny fiske bekledning

Som aktiv fisker er jeg hele tiden på jakt etter klær og utstyr som passer mitt fiske. Hodgman Aesis vadere og Hodgman vadejakke har jeg brukt daglig det siste halve året. Kvaliteten og passformen på disse produktene er uten tvil det beste jeg noen sinne har hatt.  Vadere er kjekt å ha men det jeg har savnet er fiske bekledning til bruk i båt og svaberg.  Det er med stor glede å se at disse produktene snart blir lansert!

Hodgman H5 Storm Shell Jacket

Dette virker som den perfekte jakke for en sjøørretfisker! Etter å ha brukt Aesis en stund har jeg virkelig lært meg å sette pris på en vadejakke som har en vanlig lengde. Denne jakka kan man selvfølgelig bruke som en vadejakke men den er like god som en ren fiske / allværsjakke. Flott å se at jakka er designet for å takle de kalde elementene.  En sjøørretfisker er ute i all slags vær. Denne jakka har en vannsøyle på 20 000, det vil holde deg tørr og varm en lang fiskedag. Digger de tekniske løsningene og den gode flappen som beskytter ansiktet. Jakka er tilpasset innlegg av ekstra isolasjon . Strålende!

Hodgman lanserer snart en ny fiskejakke perfekt til den Norske sjøørretfisker!
Hodgman fiskejakke

Hodgman H5 Storm Bib

Som jakka har buksa en vannsøyle på 20 000. Det betyr 100% vanntett og pustende. Buksene er ekstra forsterket på knær og sete. Flott at Hodgman har laget denne som en selebukse med glidelås i front. Denne buksa i kombinasjon med jakka er i  mine øyne den perfekte kombinasjon. Stramming i livet og vanntett lomme på beinet. Liker godt glidelåsen langs siden som gjør at buksa kan tas av og på med skoene på. Som jakka er denne tilpasset utstyr som ekstra isolasjon.

Hodgman lanserer snart en bukse perfekt til den Norske sjøørretfisker!

Hodgman Core INS, jakke og bukse

I min vadebuske har jeg en Core INS bukse. Dette er en varmebukse som jeg kan montere på innersiden av vadebuksene. Et produkt jeg virkelig setter stor pris på! Vi som fisker sjøørret er ofte ute i det kalde element og med en slik spesial tilpasset isolasjon er kjærkomment. Denne jakka og buksa kan brukes alene, det liker jeg godt! Flott å ha praktisk bekledning rett under ytterkledningen. Håper virkelig dette kommer til Norge slik at man kan ha dette klart til høsten setter inn 🙂

Hodgman bekleding som fungerer som isolasjon. Dette er meget praktisk når man skal ut i det kalde element.

Skroll til toppen