ROSAREKE MASKINPARK

ROSAREKE UTVIDER

Rosareke har jobbet hardt for å nå våre drømmer om en egen maskinpark. Det å ha egne maskiner gjør arbeidet i bekkene så enormt meget lettere. Det å ha egne maskiner gjør at vi kan reparere bekker i et helt annet tempo en før. Vi er ganske stolte av å presentere Rosareke sin maskinpark.

Rosareke bilen og dumperen vi har fått av ReddVillaksen.

VÅRE MASKINER

Vi har gått til innkjøp av en minigraver på halvannet tonn med maskinhenger. For å dra dette har vi skaffet oss en Nissan Navara fra 2007. Denne har vi pusset opp og fremstår i dag som meget fin. Vi har fått sponset en beltedreven minidumper fra ReddVillaksen. Ved siden av dette har vi henger, elektriske trillebårer pluss en hel del andre ting man trenger. Rosareke har rett og slett blitt en mini bekkeentreprenør.

ROSAREKE KLUBBHUS

Med en slik maskinpark er vi avhengig av et lager og et verksted for reparasjoner og vedlikehold. Vi har leid oss et rimelig lokale som vi har vi pusset opp selv. Vi har gjort om et tidligere musikkstudio til lager, verksted og kontor. Det har hvert litt av en prosess, masse jobb men nå står alt klart. Rosareke sitt hovedkvarter er klar for innsats 🙂 Her litt før og etter bilder.

ROSAREKE TAKKER

Rosareke Foreningen For Sjøørretens Venner lykkes ene og alene fordi det er mange der ute som har trua på oss. Vi ønsker å gi en stor takk til alle dere som bidrar til det beste for sjøørreten og for rosareke felleskapet. Hilsen Bjørn Tore Kjølholt og Christian Lindvall Dahlgren

EN STOR TAKK TIL!

VIL DU BIDRA?

Skroll til toppen