Støtt rosareke i arbeidet for sjøørreten!

Som blogger og influenser har jeg lenge tenkt på hvordan jeg kan bidra slik at sjøørreten overlever nå og inn i fremtiden. Sjøørreten lever i havet men den gyter på land, i våre små bekker og vassdrag. Enormt mange bekker er allerede ødelagt. De er forurenset, lagt i rør eller ødelagt av utbygging. Sjøørreten trenger altså hjelp. Om vi fiskere bidrar på den riktige måten kan vi virkelig gjøre en stor forskjell.

Har lenge vurdert en abonnoments løsning her på Rosareke.no. Det å drive en nettside som dette er meget tidskrevende så en form for inntekt hadde hvert kjærkommen. Problemet er at jeg ikke vil stenge rosareke for de som betaler, jeg ønsker heller ikke å bombe mine lesere med annonser. Kunnskapen som presenteres på rosareke.no skal være tilgjengelige for alle. Samtlige artikler laget frem til nå forblir åpne for alle, nye artikler åpnes helt etter 8 uker.

Løsningen jeg har kommet frem til er et samarbeid med skittfiske.no. Er det noe skittfiske og jeg deler så er det kjærligheten for sportsfiske, friluftsliv og tanken om et bærekraftig sjøørretfiske.

Vi har da laget et abonement der du som medlem kan få tilbake pengene i form av en rabatt på fiskeutstyr. For de som handler en del vil det faktisk være lønnsomt å være rosareke.no medlem. Inntekten av dette går direkte til rosareke.no. Det betyr at jeg kan drifte denne bloggen og jobbe med sjøørretbekkene på fulltid. Altså ikke en ekstrainntekt men en ny jobb som sjøørretkultivator. Medlemmer vil med dette bidra direkte slik at vi får mer sjøørret i havet! Om ikke dette er vinn, vinn så vet ikke jeg.

Nyhet! Rosareke lanserer medlemskap.

Rosareke Medlemskap

  • For 150kr bidrar du til et bedre liv for sjøørreten og fremtidig drift av rosareke.no.
  • Som Rosareke medlem vil du få 10% rabatt på dine kjøp ved skittfiske.no og skittjakt.no, med disse unntakene.
  • Rabatten har en varighet på et år.
  • Rabatten gjelder de aller fleste varer. Det er dog noen få unntak.
  • Rabatten gjelder også for Skitt Jakt.
  • Rabatten blir registrert på din skittfiske konto. (Beregn litt behandlingstid)
  • Du kan også betale uten Skitt Fiske konto. Du opptrer da som støttemedlem.
  • Nye artikler er kun tilgjengelige for medlemene. Etter 8 uker er de lesbare for alle med eller uten konto.
  • Rosareke fiskeplasser blir snart oppdatert. De blir da forbeholdt medlemene.

Melde deg på her!

Trykk på bildet for å registrere deg som medlem
Hilsen Bjørn Tore Kjølholt og teamet i SkittFiske!