Stokken Båt og Motor sin sportsfiske avdeling er nå pimpet by Rosareke!

For en stund siden tok Stokken Båt og Motor kontakt med meg, de ønsket noen råd og litt veiledning for å satse på sjøørretfiske. I andre etasje har de nemlig en meget godt utstyrt fiske avdeling. Her finner de besøkende alt fra teiner, ruser, garn, liner, sluker, fiskestenger og andre spennende produkter.  Nå har de og fått inn et meget godt utvalg av fiskeutstyr til sjøørret :). Jeg har valgt ut produkter i alle prisklasser, utstyr jeg vet passer godt til sjøørret og andre arter vi har her på Hvaler.

Fiskevadelingen til Stokken Båt og Motor. Her finner du det meste av merkevarer og fiskeutstyr til sjøørret.

Fiskeutstyr med en plan og et spesifikt formål

Det å kjøpe inn fiskeutstyr er faktisk ingen enkel oppgave. Det er en jungel av leverandører og varemerker, under dette tusenvis av forskjellige kombinasjoner av stenger, sneller, sluker , sener og tilbehør. Så for å skape en avdeling som fungerer må man tenke på hva man skal fiske og behovene til kundene.  Velge et sortiment som gir en god opplevelse og i slutt enden fast fisk på kroken. Man må og tenke på pris og kvalitet.  Stokken Båt og Motor har nå et utvalg som vil tilfredsstille den “kresne” sportsfisker og super gode alternativer til alle som vil prøve dette spennende fisket. Her er noen av kategoriene som du nå vil finne i butikken:

 • Slukstenger.
 • Spesialstenger til bombarda fiske. (ørretbombe)
 • Stenger til dorging.
 • Fluepakker.
 • Ferdige sett til sjø og sjøørretfiske.
 • Utstyr til junior.

Ved siden av dette har de et fantastisk utvalg av sluk og tilbehør. Her finner dere et mega stort utvalg av Toby sluker, møresilda, wobblere, sener, dupper og alt det et sjøørret og sportsfiske hjerte brenner for 🙂

Butikken har mine anbefalinger som jeg vet fungerer.

Her kan dere få se et lite utvalg av hva slags utstyr dere vil finne i butikken. Enkeltelementer og ferdige pakker. PS! Disse stengene og pakkene passer ikke bare til sjøørret men og til makrell, lett sjøfiske og flyndre. Jeg har altså valgt ut utstyr som passer de artene vi har her på Hvaler.  De ansatte har god kompetanse men dere kan også ta kontakt direkte med meg om dere har noen spørsmål før dere skal handle. Jeg vil da bistå så godt som jeg kan. Denne avdelingen skal utvikles videre så følg med i tiden fremover.

Her et lite galleri som viser noen av de produkter de har på lager.

Skal man høste må man så!

Som takk for hjelpen donerer Stokken Båt og Motor kr 1500,- som går til sjøørret kultiverings prosjektet her på Hvaler. Jeg syntes dette er en utrolig flott gest som viser at denne butikken bryr seg om fremtiden og forvaltingen av denne uvurderlige resursen. Vil bruke anledningen til å takke Jon Oskar og resten av gjengen ved Stokken båt & motor. For det første at dere vil satse på kvalitetsutsyr til sportsfiskere og ikke minst for gaven dere har gitt til våre gytebekker! Det har vært en fryd å jobbe i avdelingen deres 🙂

Jeg anbefaler alle besøkende til Hvaler om å ta turen innom. Det er veldig enkelt å finne frem. Butikken ligger på høyre hånd ved inngangsporten til vår øyrike . Besøk deres nettside her: www.stokken.no

Her ligger Stokken Båt og Motor. De har et meget godt utvalg av utstyr til sjøørret.

Les også:

Fiskeplasser på Hvaler

Korshavnsbekken skal nå kultiveres

Sjøørretbekkene på Hvaler trenger hjelp

Sjøørretkultivering prosjektet på Hvaler

Det er Hvaler jeger og Fiskeforening som forvalter alle donasjoner som kommer inn til kultiveringprosjektet her på Hvaler.

Følg Rosareke på Facebook og YouTube

4 hendelser på “Stokken Båt og Motor satser på sjøørret!”

 1. Harald Gundersen

  Harald Gundersen 2. juni 2017 at 09:37

  Hei Bjørn Tore. Jeg bor i Lillehammer og har hytte i Bjørnevågkilen på Kråkerøy. Vi kjøpte hytta i 1999 og jeg oppdaget raskt at Bjørnevågkilen var et eldorado for sjøørretfiske. I løpet av de siste 5-6 årene har det skjedd mye i og rundt kilen som har ført til redusert sjøørretbestand. Bl.a. er gytebekken mer eller mindre sperret av en storvokst og tett takrørskog. Fylkesmannen er varslet om saken, men dessverre er det også flere andre forhold som preger det økologiske mangfoldet i området. Ellers må jeg takk for gode praktiske fisketips, og jeg har denne uka mottatt en pakke fra Danmark med nytt og spennende utstyr til sjøørretfiske. Jeg skal ned på hytta til uka og vil selvsagt ta turen til Stokken for å fylle på med ting som frister. Men først skal jeg i helgen prøve INNO for første gang i et ørretvann på Lillehammerfjellet. Det blir spennende!
  God pinsehelg!
  Mvh HaraldG.

  1. Hei Harald 🙂
   Dæven din heldiggris, inno, lillehammer og et ørretvann er en meget god oppskrift!
   Veldig bra du kommer med nyttig info angående Bjørnevågkilen. Kråkerøy jeger og fisk er nok riktig instans å gå. Men jeg kan godt nevne dette til fiskeforvalteren ved fylkesmannen sitt kontor. Kanskje du kan melde fra til meg en dag slik vi kan ta en befaring sammen? Da får jeg litt nyttig info og dokumentasjon som jeg kan sende videre. Hyggelig at du tar turen innom Stokken, veldig verdifullt for de og Hvaler at vi alle handler lokalt. Takk for observasjoner og tilbakemelding!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen