På denne siden skal jeg anbefale litt av det tilbehøret og ekstra utstyret jeg bruker. En perfekt fisketur er de dagen man kan være ute fra morgen til kveld. Pakke ned det man trenger i en liten sekk eller slingpack. Det å ta en pause midt på dagen, lage litt varm mat gir dagen en ekstra dimensjon.

Viktig å kose seg på fisketur, nyte selvfanget middag.

TILBEHØR & FRILUFTSLIV

GREYS

SCOOP

Min favoritt håv de siste årene.

Integrert magnet i håndtaket for god oppbevaring når den ikke er i bruk.

Sikkerhetsline mellom magnet og håven gjør at du ikke mister den. Dette er en meget godt håv, gumminett som er skånsom mot fisken.

Min trofaste Orvis slingpack.

BERKLEY

FISKEVESKE

Robust fiskeveske i sterk, vannavvisende nylon som holder orden på utstyret. Fire slukbokser i hovedrommet, sterke glidelåser og ytterlommer, behagelig bærereim og kledd med myk pvc innvendig.

COLEMAN

KOBUK VALLEY 3

Dette teltet har jeg blitt veldig glad i. Det å ha soverommet mørkt er altså helt genialt. Lett å sette opp, god plass inne og god plass i forteltet. Dette er teltet jeg har med på turer der jeg virkelig skal kose meg og ha boltreplass. Perfekt holmetelt til båtturen. Kobuk Valley 3 Plus er det ultimate hjemmet i helgene på campingplassen eller på festivaler, og er et praktisk utvidet kuppeltelt med en stor veranda og leveres komplett med Colemans revolusjonerende BlackOut Bedroom-teknologi, slik at du ikke våkner ved første sollys. Pris ca 2800,-

COLEMAN

CORTES 2

Dette teltet fortjener litt oppmerksomhet. Det er et relativt rimelig telt men det er i det minste for min del med en godt nok. Har en god del netter i dette teltet, vår, sommer og høst. Det har fungert perfekt til mitt bruk. Liker spesielt godt at det er 2 store åpninger. Da får jeg alltid utsikt til vannet for å se om fisken vaker. Bra med plass i forteltet. pris ca 1500,-

ORVIS

SLING PACK

Oppgradert versjon av Orvis sin mest solgte Sling Pack. 

Denne lette favoritten er fremdeles designet for å ikke forstyrre kastinga og har justerbare stropper som gjør det enkelt å tilpasse den til deg.  Hovedrommet har flere lommer, blant annet en sikkerhetslomme med glidelås og flere nettinglommer for oppbevaring av mindre verktøy og utstyr. Lomma foran har også glidelås for ekstra sikkerhet, og flere avdelte nettingrom slik at det er plass til mye utstyr, uten at det blir kaos i veska. Innvendig feste til Orvis’ vanntette pose (posen følger ikke med). I tillegg kommer flere utvendige fester til både tippets og annet småutstyr. Under Orvis Sling Pack er det plass til å feste en vannflaske. Pris ca 1900,-

BERKLEY

RYGGSEKK

Robust fiskeveske i sterk, vannavvisende nylon som holder orden på utstyret. Fire slukbokser i hovedrommet, sterke glidelåser og ytterlommer, behagelig bærereim og kledd med myk pvc innvendig

ORVIS

UTSTYRSKIT

To viktige tilbehør for enhver sportsfisker. Det å ha en tang til å løsne krokene med er absolutt nødvendig. Liker dette comfy Grip krokløsertang og linekutter settet i rustfritt stål, samt en sterk og praktisk retraktor

DAIWA

SLIM FLUEBOKS

De siste årene har jeg byttet ut alle mine fluebokser til slim utgave som dette. Daiwa sine utgaver er veldig fine.

TMC

FINGER GUARD

TMC Stripping Finger Guard er et genialt produkt for deg som fisker mye med streamere og spesielt på kysten. Hylsen beskytter fingrene mot brannsår og slitasje som kommer lett under fiske i saltvann.

Denne bellyboaten er jeg meget fornøyd med. Har blitt brukt på mange flotte eventyr i ferskvann og saltvann. Vurderer en med årer..

GUIDELINE

DRIFTER EVOLUTION

Har testet denne, syntes den var helt knall. Det å kombinere svømmeføtter med årer er helt genialt. På turer i saltvann og i større vann på fjellet eller i skogen blir svømmeføtter fort en begrensing. Det skal ikke blåse mye før beina fyller seg med melkesyre. Med årer så har man en mye større rekkevidde, det går også vesentlig fortere.

BERKLEY

PULSE PRO XCD

Pulse Belly Boat er lett å bruke og oppbevare.. Pulse Pro i utstyrt med ekstra store sidelommer som kan klipses på båten. Alle materiale er laget av 1680d polyester. Den har hele flaten mot vannet, og har bedre og nøyaktig styring. Denne har jeg testet en del, en meget god belly.

KINETIC

SVØMMEFØTTER

Kinetic Pro Fins – Hvor enkelt det er å manøvrere en bellyboat, avhengig av hva slags svømmeføtter du bruker. Det er alltid tungt å padle langt, men de rette svømmeføttene forenkler du jobben drastisk. Vi anbefaler å tenke nøye på hvilken størrelse du skal ha før du kjøpe

OPTIMUS

CRUX LITE

Kjekk liten brenner. Optimus Crux Lite Solo Cook System er ett superlett sett for en person med Crux Lite-brenner og kjelesett med non-stick belegg. 
Kjelen rommer 0,6 l, stekepannen kan brukes som lokk.
Non-stick belegget gjør at maten ikke setter seg fast og rengjøringen blir enklere!
Mål: 136 x Ø 107mm.
Vekt: 272g.

LIGHT MY FIRE

TURSETT

LunchKit har alt du trenger for å tilberede og spise et måltid utendørs. Designet spesielt for Light My Fire av den skandinaviske designeren Joachim Nordwall. Dette settet er en moderne klassiker. Dette setter har jeg brukt mye, anbefales.

LIFESYSTEM

LIGHT&DRY NANO

Et slikt sette r alltid lurt å ha med på fisketur og når man skal campe i noen dager. LifeSystems Light & Dry Nano First Aid Kit er et lett og vanntett førstehjelpssett som ikke tar mye plass.
Førstehjelpssettet er pakket i en Loc-Top vanntett taske, og veier kun 95 gram.

Rull til toppen