Navigasjon er viktig skal man en dyktig sjøørret fisker bli!

navionics-boating-app

Navionics Boating Europe er uten tvil den beste appen man kan ha når det kommer til å navigere til sjøs!  terningkast_6_large

Hvordan fungerer Navionics Boating Europe i praksis?

Jeg har brukt Navionics Boating Europe i mange år og kan med hånda på hjertet si den er verd hver eneste av de ca 300 kr den koster. Offline kart, fungerer på Iphone, Ipad, Android, enkel men samtidig avansert.

File 12.03.15, 06.32.09

Her et utkast fra de de kaller for SonarCharts. Her får man virkelig flotte detaljer om havbunnen.  Ser med en gang flate men ikke minst steder der det er bratt/skrenter. Ved et trykk på en knapp så går kartet tilbake til vanlig modus..

File 12.03.15, 06.31.57

En helt utrolig fet funksjon i Navionics Boating Europe er FishingMode. Her kan man stille inn vannstand og ønsket fiskedybde. Eks jeg leter som her på bildet etter fine plasser etter kveite. Jeg stiller da inn kartet feks på 10-70m. Da får jeg opp farger som viser aktuelle områder på kartet. Fantastisk!

File 12.03.15, 06.31.45

Det er meget enkelt å markere egne fiskeplasser, grunner, havner og bøyer. Enkle menyer for navigasjon og et flott måleverktøy som viser avstand.

File 12.03.15, 06.31.28

Lett å sette opp ruter og den automatiske navigeringen fungerer godt.

Appen er for meg helt essensiell om jeg skal ut med båt for å finne frem eller ut for å fiske. terningkast 6!!  terningkast_6_large

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.