Foreningen

Rosareke Foreningen for Sjøørretens venner er en ideel organisasjon som jobber fulltid for å redde den sterkt reduserte og truede sjøørretbestanden i Oslofjorden.

I årene som kommer skal vi habitatforbedre og redde alle de gjenværende ni sjøørretbekkene på Hvaler. Gjennom dette arbeidet vil vi øke sjøørretproduksjonen på Hvaler fra noen få hundre til tusenvis gytende fisk i året. Rosareke skal sette bekkene tilbake til sin økologiske gode stand. Tenk for et eldorado det blir!

Dette er bekkene som skal reddes på Hvaler.

Vi jobber systematisk og går vitenskapelig til verks, i tett samarbeid med grunneiere, private aktører og offentlige myndigheter. I tillegg til vårt eget arbeid bistår vi andre foreninger, lag og private som jobber med sjøørretbekker andre steder rundt Oslofjorden. Alt vi gjør og lærer underveis dokumenteres, registreres og deles fortløpende med alle gjennom bloggen vår og i sosiale medier. Foreningen har dessuten alt av nødvendig verktøy, maskiner og utstyr stående klart på henger og en bil som kan frakte det dit det skal.

Arbeidet vårt er finansiert av våre medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere.  Sjøørreten trenger DIN hjelp. Som medlem i Rosareke bidrar du direkte til at vi får mye mer fisk i fjorden, og som takk får du unike rabatter og fordeler som gjør at du faktisk sparer penger på å støtte oss. Bli med på dugnaden for å redde våre sjøørretbekker, mer fisk i havet og en rikere opplevelse for deg som sportsfisker. Meld deg inn i dag eller støtt oss ved å bruke noen av disse mulighetene: STØTT ROSAREKE

Hilsen Daglig leder Bjørn Tore Kjølholt og Styreleder Christian Lindvall Dahlgren

En av våre fantastiske sjøørretbekker på Hvaler. Bjørn Tore i sitt rette element.

Rull til toppen