Slik kan du støtte Rosareke sitt arbeid

Private, bedrifter, lag, foreninger og organisasjoner kan støtte Rosarekes arbeid for sjøørreten på mange ulike måter. Støtte er noen ganger øremerket til utstyr eller spesifikke innkjøp, noen ganger til et spesielt prosjekt og andre er generell støtte til arbeidet vårt. Vi er veldig glade for alt vi får, og bidrar gjerne tilbake med å gi dere god omtale i lokale medier eller på andre måter om vi kan.

Totalmedlem

  • Totalmedlemskapet i Rosareke koster kun kr 390 kroner per år og betales enkelt med VIPPS. 
  • Du kan selvsagt når som helst avslutte ditt medlemskap. 
  • All betaling foregår med Vipps. Fornyelse av medlemskapet blir automatisk varslet gjennom VIPPS.
  • Som Totalmedlem får du 10% rabatt på dine kjøp ved skittfiske.no og skittjakt.no, med disse unntakeneRabatten blir automatisk registrert på din skittfiske konto (beregn litt behandlingstid).
  • Totalmedlemmer får også fire gratis lodd hvert år i Rosarekelotteriet (verdi 200 kroner).
  • Totalmedlemmer får dessuten gratis deltakelse på Rosarekewebinarene fire ganger i året. (Kun for Totalmedlemer)

Støttemedlem

  • Støttemedlemskapet i Rosareke koster kun kr 190 kroner per år og betales enkelt med VIPPS. 
  • Du kan selvsagt når som helst avslutte ditt medlemskap. 
  • All betaling foregår med Vipps. Fornyelse av medlemskapet blir automatisk varslet gjennom VIPPS.
  • Du kan når som helst avslutte medlemskapet.

Grasrotandel

Velg Rosareke Foreningen for Sjøørretens Venner som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Registrer deg i Norsk Tipping appen på mobilen din, på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen eller send sms GRASROTANDELEN 924572221 til tlf. 60000.

Rosarekelotteriet

Som Totalmedlem får du fire lodd i Rosarekelotteriet hvert år, men alle kan kjøpe så mange lodd de ønsker. Vi samler inn flotte premier hele året og trekker de heldige vinnerne på våren. Årets trekning er 1. mai.

Gave eller Donasjon

Vi er heldige og mottar gaver og donasjoner fra både private, bedrifter og ulike foreninger. Hver krone hjelper! Du kan også hjelpe. Vipps oss et valgfritt beløp til 593741.

Fast støtte

Gjør bedriften din nok for miljøet? Ta litt corporate social responsibility og støtt oss. Noen bedrifter har valgt å gi oss en andel av omsetningen og noen gir et fast årlig beløp. Bli fadder for en av de flotte sjøøretbekkene vi har på Hvaler! Som fadder involverer vi deg så mye eller lite du ønsker i arbeidet vårt i «din» bekk, og dere kan følge bekkens utvikling og fremgang over tid. Kanskje bedriften din kan ha en årlig dugnad i bekken?

Samarbeid

Støtte trenger ikke være penger. Vi har flere gode samarbeidspartnere som hjelper oss med varer og tjenester vi trenger og som vi jobber sammen med.

HVALERBEKKENE

Her kan dere følge med på hva som har blitt gjort og hva vi planlegger å gjøre i hver enkelt bekk.

Dugnadsgjengen jobber i Kjennviksbekken, Kirkøy.
Skroll til toppen