Mange bekker små…

Private, bedrifter, lag, foreninger og organisasjoner kan støtte Rosarekes veldedige arbeid for sjøørreten på mange ulike måter. Støtte er noen ganger øremerket til utstyr eller spesifikke innkjøp, noen ganger til et spesielt prosjekt og andre er generell støtte til arbeidet vårt. Vi er veldig glade for alt vi får, og bidrar gjerne tilbake med å gi dere god omtale i lokale medier eller på andre måter om vi kan.

Bli medlem
Medlemskap i Rosareke
koster kun 299,- per år som uavkortet går til vårt arbeid med å få mer sjøørret i fjorden. Som medlem får du dessuten en rekke fantastiske medlemsfordeler. PS! Vi lanserer i løpet av sommeren et premium medlemskap!

Grasrotandelen
Velg Rosareke Foreningen for Sjøørretens Venner som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Registrer deg i Norsk Tipping appen på mobilen din, på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen eller send sms GRASROTANDELEN 924572221 til tlf. 60000.

Gave/donasjon
Vi er heldige og mottar gaver og donasjoner fra både private, bedrifter og ulike foreninger. Hver krone hjelper, og du kan hjelpe ved å Vippse oss et valgfritt beløp til 593741.

Bedrifter
Gjør bedriften din nok for miljøet? Ta litt corporate social responsibility og støtt oss. Noen bedrifter har valgt å gi oss en andel av omsetningen og noen gir et fast årlig beløp. 

Fadderordning
Bli fadder for en av de flotte sjøøretbekkene! Som fadder involverer vi deg så mye eller lite du ønsker i arbeidet vårt i «din» bekk, og dere kan følge bekkens utvikling og fremgang over tid. Kanskje bedriften din kan ha en årlig dugnad i bekken?

Samarbeid
Støtte trenger ikke være penger. Vi har flere gode samarbeidspartnere som hjelper oss med varer og tjenester vi trenger og som vi jobber sammen med.

Dugnadsgjengen jobber i Kjennviksbekken, Kirkøy.