Et utvalg fra diverse mediaoppslag

Sjøørretfiske i sjøen strekker seg fra nord til sør og et fiske som tiltrekker seg fluefiskere, meitefiskere og slukfiskere. Sjøørretfiske er et meget populært tema og for mange selve folkefisket her til lands. En annen flott side av sjøørretfiske er det store engasjementet om å ta vare på bestandene. Sjøørretfiskere tar ikke bare ut fisk av havet de sørger også for å gi noe tilbake. Som Norges største sjøørretblogger tar jeg på meg oppdrag på diverse messer, jeg holder også en del foredrag. Ved siden av dette er det og en del oppslag i diverse media. Her presenteres et lite utvalg.

En ynglende tilværelse

En flott artikkel av Fredrikstad Tidene som viser litt av arbeidet som må til i bekkene våre.

Sjøørretveileder

Tenk at man kan jobbe med det man liker aller best i hele verden, sjøørreten. Her litt informasjon om jobben min som sjøørretveileder i Norges Jeger og Fiskeforbund.

NJFF ambassadør

Det å bli utvalgt som et forbilde og rollemodell er noe jeg er veldig stolt av. Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere i Norge. Det er en partipolitisk nøytral organisasjon. NJFF har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement. Anbefaler alle om å melde seg inn som medlem: Bli NJFF medlem

Presentasjon av team NJFF 2019

Lowrance ambassadør

Jeg er med på det nasjonale Lowrance teamet. Her får jeg tilgang til den nyeste teknologien, gode tips fra hovedkontoret og masse flott kunnskap fra de andre på teamet. Er himmelrike for en som er litt mer en gjennomsnittet glad i å fiske fra båt.

Reportasje i Jakt & Fiske

Reportasjer der leserne kan lære noe brenner jeg for. Dele på kunnskap og med det skape en inspirasjon til fisket.

Sjøørretnerdens beste tips

Gjest i lørdagsliv

Dette vare et meget hyggelig program å bli med på. Her var jeg med som live gjest da programleder Selda Ekiz skulle lære seg å fiske.

Lørdagsliv – Gone Fishing

Lars & Lars VG Blogg TV

Et morsomt program som ble utvidet til to episoder. Lars Nielsen hadde som håp om å få sin første sjøørret. Da tok de kontakt med rosareke. Hr Nielsen fikk selvfølgelig sjøørret 🙂

NRK EKKO- Et Sjøørrethue!

Et meget interesant program å bli med på.Programlederen blir med meg på en dags fiske. Der snakker vi om sjøørreten hele veien fra fødsel til fangst.

NRK EKKO: Et sjøørrethue på Hvaler

Statskog sin Jakt og Fiske Pod

«Rosareke», sjøørretblogger, familiefar og fiskenerd! Bjørn Tore Kjølholt deler fiskehemmeligheter på løpende bånd , og har et brennende engasjement for sjøørret. Vi lirker ut hans beste tips og triks til deg som jakter på havets sølv!

Jakt- og fiskepodden

Reportasje i Båtens Verden

Flere siders reportasje i magasinet Båtens verden. Her settets det fokus på det å fiske sjøørret og det å fiske sjøørret fra båt.

Sjøørretfisker på sin hals!

NRK TV. Lokal og riks sending

NRK kom på besøk for å lage en reportasje om restaurering av sjøørretbekk her på Hvaler. Dette ble sendt på lokal tv og var med på nyhetene i hovedkanalen.

NRK: Rosareke restaurerer sjøøretbekk

NRK TV og NRK.no

En hyggelig reportasje der vi snakker om det å dele på sine hemmelige fiskeplasser og fokuset om marin forsøpling. Her har jeg også med meg Sten Helberg initiativtager for Kystlotteriet.

NRK.no: Rosareke røper sine hemmelige fiskeplasser

NRK. TV: Rosareke røper sine hemmelige fiskeplasser

Fredrikstad blad

Her er en reportasje fra Fredrikstad blad om restaurering av sjøørretbekk.

Reddet ørretbekk på Hvaler

Intervju i Infinitum Movement

Infinitum Movement er en bevegelse for miljøet, drevet av energien til unge mennesker som bryr seg om naturen og fremtiden til den verden vi lever i.

Sjøørretens Batman!

Gode råd til en Coop kampanje

Coop tok kontakt og lurte på om jeg kunne sette sammen en artikkel med temaet barn og fiske.

Lær barna gleden ved å fiske!

Reportasje i Fiskeavisen

Støtt rosareke i arbeidet for sjøørreten!

Hilsen Bjørn Tore Kjølholt og teamet i SkittFiske!
Skroll til toppen