Emir Jaskic fra vakvrak.no er nå hekta på tørrflue etter sjøørret!

I dag så hadde jeg med meg den komplette fiskegale mannen Emir. Det var kaldt og mye vind så vi rigget 7 er stanga med intermediate line. Tross kaldt så var det et ok bett og det tok ikke lange tiden før Emir hadde fast fisk, flere fulgte blant annet en pen på  ca 7 til 8 hekto. Ikke så galt så tidlig på sesongen. Etter ca en 10 – 15 fisk hver så byttet jeg til min 5 er stang, flyt og skumbille. Er det mulig å få den til å ta tørt i bølger og vind?

Svaret er definitivt ja! Andre kastet pang! Ikke store fisken men utrolig gøy der ute i uværet. Emir ble helt fra seg, løp til bilen og tok frem 4 er stanga si med flyt og tørrflue. På andre kastet så kom en sjøørret opp og tok flua! Emir var litt for rask på tilslaget men smilet gikk allikevel helt rundt! Neste kast så satt det, flott tilslag og en liten tass kom på land med skumbilla i kjeften!

Emir var helt i hundre, kun slik en skikkelig entusiastisk fisker kan bli! Må prøve mer sier han, flere tørrfluer, her skal det testses. han setter på en liten merkelig sak som så vidt flyter, striper den kort et par ganger og vi ser begge en stor skygge komme opp fra dypet. 4 er stanga bøyde seg nesten ned til korken. Denne er fin sier han, meget fin!! Etter en ganske intens kamp med dette lette utstyret så fikk han fisken på land. En flott hannfisk på over kiloen! Helt fantastisk, kuling, 3 varmegrader og kilosfisk på tørrflue! Jeg tipper Emir kommer til å ha med seg 2 fluestenger heretter 🙂

Sjøørret tatt på tørrflue
Emir Jaskic

Rosareke takker for turen 🙂

Besøk gjerne hjemmesiden til denne positive og svært så entusiastiske fyren 🙂

www.vakvrak.no

Les også:

Følg Rosareke på Facebook, trykk og lik siden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to Top